Ingrid Mocanu vorbeste de abuzurile comise de Kovesi

227

Şefa Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA), Laura Codruţa Kovesi, este ‘mitraliată’ din toate părţile. Un fost demnitar lansează acuzaţii extrem de grave în direct la România TV, la emisiunea Andreei Creţulescu.

Fostul vicepreşedinte ANRP, Ingrid Mocanu o acuză pe Laura Codruţa Kovesi de abuz în serviciu şi instigare la represiune nedreaptă. Plângerea penală făcută împotriva lui Kovesi a fost a fost transmisă de la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie la DNA, lucru care a scos-o din minţi pe Ingrid Mocanu. Procurorii şi-au declinat competenţa şi au trimis plângerea la Direcţia Naţională Anticorupţie.

„Domnia sa voia să scoată acele dosare vechi fără probe. Instiga să ia dosare, şi să le de-a drumul fără probe. Dosarele ANRP sunt invenţii. Fapta la care instiga Kovesi este represiune nedreaptă. Sunt atrocităţi. O să fac recuzarea procurorilor acelui parchet. Niciun procuror din subordinea unui procuror şef nu o poate ancheta pe şefa sa. Este incredibil”, a acuzat Ingrid Mocanu în direct la România TV.