Ioan Rus intervine în decapitarea lui Grindeanu

791

Fostul ministru și vicepreședinte PSD Ioan Rus apreciază că este „delirantă” intenția partidului de a provoca demisia propriului premier.

Rus a spus, într-o declarație pentru psnews.ro, că PSD „comite o foarte gravă eroare” când discută despre schimbarea lui Grindeanu. „De ce să-ţi demiţi propriul premier… ce a făcut atât de grav?! Este de-a dreptul absurd! În realitate, Guvernul funcţionează în parametrii optimi şi nici nu a luat decizii împotriva societăţii„, a spus el.

Fostul lider PSD a catalogat ca fiind „delirantă” situația apărută în partid.

Este adevărat, activitatea Executivului ar putea fi îmbunătăţită – la urma urmei, totul este perfectibil, desigur – şi s-ar putea discuta despre activitatea unui ministru sau a altuia, despre o remaniere pe ici, pe colo, dar este de-a dreptul delirant să cauzezi demiterea propriului guvern când, cu excepţia unor jocuri şi interese interne, nu există argumente viabile pentru o atare decizie politică„, apreciază Rus.

Potrivit acestuia, PSD nu face altceva decât să-i ofere „muniție” lui Klaus Iohannis.

„Conducerea PSD ar trebui să realizeze că stârneşte în mod absurd o criză politică, criză care, deşi vedem cum începe, nu ştim cum se va termina! (…) îi oferă muniţie lui Klaus Iohannis. Da, muniţie din plin!”, a adăugat acesta.

LĂSAȚI UN MESAJ