Judecătorul Luminița Hanzer de la Curtea de Apel Cluj s-a pensionat

212

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat decretele de eliberare din funcţie pentru pensionare a 15 de magistraţi. Printre aceştia se numără şi Paraschiva-Luminiţa Hanzer din cadrul Curţii de Apel Cluj.

Paraschiva-Luminiţa Hanzer a activat în cadrul Secţiei Penale a Curţii de Apel Cluj. Printre dosarele importante pe care Luminița Hanzer le-a judecat se numără cazul ”Jaf la BT”, în care a decis ca cei doi suspecți să fie judecați în stare de arest, în situația în care magistratul care judeca fondul cauzei, Liminița Firicel, dăduse o decizie de a-i judeca în libertate din lipsa probelor.

Săptămâna trecută, Klaus Iohannis a semnat decrete de eliberare din funcţie pentru pensionare în cazul altor trei magistraţi clujeni.

Este vorba de Doru Dobocan din cadrul Serviciului Teritorial Cluj al Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism, Dana-Monica Dudaş, judecător la Tribunalul Specializat Cluj şi de Aristotel Popa de la Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.  

LĂSAȚI UN MESAJ