L-au adus pe Petricevic inapoi la U Cluj. Echipa intra in Central European Women League

60
Taneisha Harrison in meciul de baschet feminin dintre Universitatea Cluj si CSM Targoviste, din play-off-ul Ligii Nationale, disputat in Sala Sporturilor ÒHoria DemianÓ din Cluj-Napoca, sambata 18 februarie 2017. © FOTO: Mircea Rosca / www.SportPictures.ro

Dragan Petricevic se intoarce la U Cluj sa continue proiectul inceput acum doi ani!

Ziar de Cluj anunta si faptul ca echipa a fost inscrisa in Central European Women League,competitie europeana care nu are celebritatea Eurocup, dar are o reputatie sportiva excelenta.

La inceputul lunii iunie, Liviu Alexa si Dragan Petricevic tineau o conferinta emotionanta de presa in care anuntau plecarea lui Dragan din proiect, in mare parte datorita renuntarii din motive obiective a unor sponsori de a mai sprijini echipa.

Astazi, Liviu Alexa spune:

„O sa tin minte cu lacrimi in ochi momentul in care l-am vazut pe Dragan cu tonele de bagaje gata de plecare. Am strans din dinti, nici macar cu el nu am vorbit prea mult in ultimele doua luni, asa ca si aceasta declaratie de presa e un raspuns la un mesaj recent al lui. Eu nu ma bucur ca lucrez din nou cu Dragan Petricevic, eu zbor de fericire.

Am muncit in ultimele doua luni ca nebunul, am adus noi sponsori, ba inca am gasit intelegere la o companie foarte buna din oras sa ma sprijine sa il aduc inapoi pe Petricevic. Lucrurile s-au potrivit ca prin minune: in tot acest timp, Dragan l-a ajutat pe Meda sa creioneze un lot bun, poate nu de castigat campionatul, dar cu siguranta un lot cu care ne vom bate la sange. Si cei din baschetul feminin care ne cunosc ACUM stiu ce am facut noi anul trecut. Ne-am batut la sange. Ne-am intors din mlastina inapoi pe pamant si asta ne face mai puternici.

Ma bucur ca in cadrul clubului am gasit un mare punct de sprijin, pe presedintele CA, profesorul Sorin Grozav. Ma bucur ca insusi Consiliul de Administratie a fost improspatat cu experimentatul Sorin Corpodean de la UMF, cu un om modern la minte, profesorul Leon Gombos de la UBB, cu inimosul Leon Muntean de la USAMV. Ei sunt oamenii care au linistit apele de la club, care ne-au adus la masa, ei sunt oamenii care vor fi chezasia ca lucrurile vor merge bine inainte.

Astazi, echipa noastra a fost inscrisa in Central European Women League, iar asta este cu adevarat inca o veste buna. Vom avea sansa sa aducem spectatori clujeni la meciuri frumoase, vom respecta promisiunea facuta acum doi ani de mine si de Dragan: o competitie europeana.

Sustineti sportul clujean, stimati oameni de afaceri, sustineti povestile frumoase si transparente, indiferent de sport sau de preferinte!”, a declarat Liviu Alexa.

Dragan Petricevic: „Nu vom miniti pe nimeni niciodata. Vom da totul pentru U”

Nu putem folosi pentru Dragan expresia „vizibil” emotionat, fiindca am discutat cu el doar la telefon. Dar putem spune ca era „auzibil” emotionat cand l-am sunat pentru o declaratie, el fiind in drum spre intoarcere din Coasta de Fildes, unde a participat la Jocurile Francofone, in calitate de antrenor al Nationalei Romaniei:

„Ma bucur foarte mult ca ma intorc la Cluj si ca voi continua proiectul inceput de Liviu Alexa, alaturi de el si colegi din staff.

Desi eram gata sa semnez un contract in strainatate, nu puteam sa refuz sa ma intorc la Cluj, de care ma leaga multe amintiri frumoase, atat de proaspate incat sunt vii in inima si-n mintea mea”, a spus Petricevic.

Citeste continuarea pe Ziardecluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ