La 16 ani acuzat că și-a violat verișoara de 13 ani! Se întâmplă lângă Cluj

168

Un tânăr de 16 ani, din localitatea clujeană Chiuiești, este acuzat că ar fi violat-o pe verișoara lui cu trei ani mai mică într-un cimitir din sat.

Potrivit dej24.ro, minora de 13 ani se juca împreună cu câteva prietene pe terenul de fotbal din Chiuiești, când a fost abordată de verișorul ei de 16 ani. Acesta din urmă ar fi convins-o să îl însoțească în cimitir, loc în care ar fi abuzat-o sexual.

”Fetița a fost la terenul de fotbal, s-a dus acolo cu alte fete și s-a jucat și s-a dus cu băiatul de-acolo… Fetița a plâns, nu ne-a zis nimic…”, a declarat tatăl minorei.

Șocant este faptul că abuzul s-ar fi petrecut în mai multe rânduri, fără ca fata să spună cuiva vreun cuvânt. De abia astăzi, când tatăl minorei a văzut-o plângând, a reușit să afle ceea ce se petrecea între ea și verișorul ei, în cimitir, într-un grajd sau într-o casă părăsită. Bărbatul a pus imediat mâna pe telefon și a reclamat cele aflate de la fiica lui.

”Fata așa a zis, că s-a întâmplat de mai multe ori. Ultima dată ar fi fost astăzi…”, a mai explicat tatăl victimei.

Oamenii din sat îl cunosc pe adolescent și spun despre el că a furat din mai multe locuințe, fiind capabil să comită un abuz sexual chiar cu propria verișoara.

”Doamne ferește să fie adevărat… Băiatul a mai făcut probleme, a mai intrat prin case, a mai furat…”, a povestit un sătean. ”Intra prin case, fura…”, și-a amintit o altă bătrânică din Chiuiești.

Fetița, însoțită de mama ei, a fost transportată la IML Cluj pentru examinare medico-legală. De asemenea, oamenii legii l-au condus pe tânăr la secția de poliție pentru audieri și urmează să stabilească ce s-a întâmplat cu exactitate în cimitir și dacă abuzul sexual se confirmă sau nu.

LĂSAȚI UN MESAJ