Noul sezon ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor” care debutează la Antena 1 pe 9 martie de la 20.30 aduce față în față în lupta pentru marele premiu o mamă și pe fiul ei. Ambii de meserie bucătari, după ce ani la rând au muncit cot la cot pentru a-și răsfăța clienții cu mâncare delicioasă, cei doi devin acum adversari în show-ul difuzat de Antena 1 în fiecare luni și marți de la 20.30.(sursa: Antena1)

Rebeca și Paul Mădaș vor îmbrăca tunica roșie, respectiv pe cea albastră, și se vor arunca în duelul cunoștințelor gastronomice în încercarea de a-i impresiona pe chefi.

 

Paul Mădaș este membru al Partidului Național Liberal de la Cluj Napoca. Are 25 de ani și, deși a terminat Facultatea de Drept din Cluj, lucrează ca bucătar. La 15 ani a plecat în Italia cu mama sa, unde lucra câte două ore pe zi într-o bucătărie a unui hotel cu circuit închis. A făcut cursuri de bucătar și ospătar și o bună perioadă lucrat în Italia ca ajutor de bucătar, apoi în România se întorcea și lucra ca piccolo. Pasul următor a fost să se angajeze ca bucătar șef la un restaurant din Cluj.De 5 ani merge în fiecare sezon de vară în Italia să muncească. Dacă ar câștiga marele premiu la ”Hell’s Kitchen – Iadul bucătarilor”, l-ar investi cu siguranță în propriul restaurant.

1 COMENTARIU

  1. Doamne fereste de asa clujeni. Clujenii sunt unii dintre cei mai faini oameni pe care i-am intalnit. Specimenul asta, semianalfabet din ce am vazut la emisiune impreuna cu mama lui, un munte de … Fac clujenii de ras. Doar uitati-va la emisiune si veti vedea singuri. Pacat!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.