Liberalul Sebastian Moga nesusținut de partid

660

La sfârșitul acestei veri, liberalul Sebastian Moga a fost numit pe funcția de Director la nivel național al Loteriei Română. Însă la aproximativ o lună, după, acesta a fost revocat din funcție tacit, fiind înlocuit cu fostul director  de vânzări, Cătălin Alexandru Cheșa.

În prezent Moga a revenit la funcția de Manager de zona la Punctul de Lucru Județean CLUJ.

Cei de la departamentul de comunicare confirmă faptul că Moga a fost revocat la scurt timp de la numirea în funcția executivă a C.N. Loteria Romana SA.

Motivele pentru demisia acestuia nu au fost făcute publice, însă unele surse susțin că ancheta penală de la Loteria Română, în derulare ar fi avut un impact asupra deciziei clujeanului.

De fapt, la nici o săptămână de când acesta preluase conducerea Loteriei Române a primit un telefon misterios. Moga a fost chemat la o cină în centrul Bucureștiului, unde avea să afle ca trebuie să se dea la o parte pentru Cătălin Alexandru Cheșa, un angajat al Loteriei ce ”trebuia” recompensat prin promovarea supremă.

Întors la Cluj, liderii PNL i-au spus pe ocolite lui Moga că nu au cum să îl sprijine în lupta împotriva intereselor din sud și că oricum ”ești la Cluj, acasă, lângă noua nevastă…lasă că avem nevoie de tine aici”.

Loading...

LĂSAȚI UN MESAJ