Lucrări de întreținere pe drumul Râșca – Beliș

105

În această perioadă pe drumul judeţean DJ 103K Râșca – Beliș se derulează lucrări de întreţinere constând în aşternere de covor asfaltic.

Sunt lucrări extrem de necesare și utile care vizează un drum strategic din punct de vedere turistic, o alternativă mult mai rapidă și mai convenabilă spre zona montană și turistică Fântânele – Beliș comparativ cu cea oferită de drumul național DN1 pe relația Cluj Napoca – Huedin – Beliș” a declarat președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe.

Astfel, este vizată asfaltarea sectorului de drum Râşca – Beliş, de la kilometrul 27+955 până la kilometrul 35+155, pe o lungime de 7,2 de kilometri, după ce, în prealabil, au fost executate lucrări pregătitoare precum burdușiri, plombări, tăieri de acostamente, etc. Până în acest moment a fost deja finalizat un sector de drum în lungime de aproximativ 2 kilometri. În completarea lucrărilor de asfaltare, pe acest sector de drum urmează a fi realizate și alte operațiuni de întreținere constând în acostamente și șanțuri.

Îmbunătățirea infrastructurii rutiere a acestui sector de drum vine și în întâmpinarea solicitărilor locuitorilor din zonă şi a miilor de credincioși ortodocși care, în data de 14 octombrie, participă, an de an, la pelerinajul de la Mănăstirea Râşca Transilvană şi la slujba prilejuită de sărbătoarea Sfintei Cuvioase Parascheva.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ