Lucrările la Drumul de Legătură Sud Florești sunt în plină desfășurare

306

Printr-un comunicat de presă, administrația publică locală floreșteană anunță că se execută ample lucrări necesare pentru un plus de confort floreștenilor din zonele locuite adiacente traseului Drumului. În aceste condiții accesul spre o serie de zone precum str. Răzoare – Lăcrămiarelor – Narciselor este îngreunat în această perioadă.

 

Întregul amplasament este predat executantului investiției, participarea administrației locale fiind exclusă. În perioada următoare se va asigura o serie de căi de acces mai facile spre / zonele amintite.  Administrația publică locală floreșteană este în permanent contact cu executantul lucrării, astfel ca disconfortul populației din zonă să fie cât mai redus.

 

Drumul de Legătură Sud Florești va avea  o lungime de aproximativ 2,7 kilometri. Drumul de ocolire a fost proiectat să aibă 11 podețe și 2 poduri, precum și două girații și 3 intersecții. Vor fi incluse și două bretele de legătură cu DN1, una în zona Metro și una în zona Vivo. Carosabilul va fi de 2 x 3,5 metri. De asememenea, un trotuar va avea 1,5 metri, iar pe cealaltă parte va fi inclusă și o pistă de biciclete, lățimea ansamblului trotuar – pistă de biciclete fiind de 2 metri.

 

LĂSAȚI UN MESAJ