Lucrările la parkingul Negoiu sunt gata, în sfârșit. Când va fi dat în folosință

130

Cu o întârziere de trei ani, lucrările la parkingul Negoiu din Mănăștur sunt finalizate. Înainte să fie dat în folosință, Primăria Cluj-Napoca mai are de primit un aviz.

”Parkingul Negoiu din Mănăștur cu 372 de locuri a fost finalizat. Azi a început procedura de recepție, urmează obținerea avizului ISU și repartizarea ulterioară a locurilor din parking conform Regulametului aprobat de către Consiliul Local”, a anunțat, luni, primarul Emil Boc.

Construcția parkingului a început în anul 2013. Licitația a fost câștigată de asocierea Construdava – Icco Energ. La scurt timp de la demararea lucrărilor au apărut probleme și s-a lucrat tot mai puțin. S-a ajuns la ”performanța” ca în trei ani să se realizeze doar 40% din lucrare din cauza intrării în faliment a uneia dintre firmele din asociere. Abia de anul acesta s-a lucrat într-un ritm mai alert.

Boc declara anul trecut că a preferat să continue proiectul cu aceeași firmă pentru că organizarea unei alte licitații ar fi întârziat și mai mult procesul de finalizare a parkingului.

Din 2013 când a fost dat în folosință parkingul de pe strada Fabricii, Primăria nu a mai deschis niciun alt parking nou.

LĂSAȚI UN MESAJ