Mafie la Serviciul de Înmatriculări Auto Cluj

2696

Odată cu eliminarea taxelor de înmatriculare de către Guvernul Grindeanu, numărul celor ce s-au prezentat la Serviciul de Înmatriculări Auto Cluj a crescut substanțial.

Dat fiind faptul că pentru buna desfășurare a activității, instituția eliberează bonuri de ordine. În ciuda acestui demers, s-a ajuns la situația în care oamenii stau ore în șir sau chiar de pe-o zi pe alta la coadă așteptând să le vină rândul.

Oportuniștii amatori în escrocherii și găinării au dezvoltat au implementat un sistem ilegal și mafiot: achiziționează bilete de ordine și le vând cu 100 de lei bucata.

Potrivit surselor, câțiva angajați știu de acest lucru și în loc să facă sesizări organelor competente îi ajută implementând o ordine interioară: doar o singură mașină înmatriculată per persoană.

Cu alte cuvinte, dacă Ion Popescu are două mașini și merge la Serviciul de Înmatriculări Auto Cluj, nu doar că trebuie să dea șpagă 100 de lei pentru un număr de ordine favorabil, dar și când îi vine rândul la ghișeu, funcționarii îi acceptă doar înmatricularea unui singur autovehicul spunându-i ce pentru celălalt trebuie să vină într-o altă zi.

 

Acest material este un pamflet și trebuie tratat ca atare…

 

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ