Magie neagră şi voodoo la I.M.L. Cluj. Un medic a găsit în faţa cabinetului său o pungă cu oase umane! EXCLUSIV!

1616

Tămbălău fără precedent, joi 18 februarie, la I.M.L. Cluj. Dis de dimineaţă, femeia de serviciu a instituţiei a găsit pe gazonul din faţa cabinetului medicului legist primar Dan Paul Mucichescu, un săculeţ cu oase umane, un rozariu şi un leucoplast pe care era scris numele acestuia!

După scandalul cadavrelor cu capetele tăiate de la I.M.L. Cluj, în anul 2013, un nou incident – la fel de morbid – aruncă gaz peste foc în atmosfera viciată de acolo, întrerupând liniştea şi aşa fragilă din sânul renumitei instituţii medicale clujene.

Astfel, joi dis de dimineaţă femeia de serviciu a găsit, pe pajiştea din faţa cabinetului medicului legist, Dan Paul Mucichescu, un săculeţ de plastic cu un conţinut ciudat. Aceasta era cât pe ce să leşine de spaimă după ce, desfăcând punga respectivă a găsit în ea câteva vertebre cervicale umane, strânse într-un şnur – asemeni unui mănunchi de scoici, câteva oase ale antebraţului şi mâinii, precum şi un rozariu.

mucichescu

“Noroc de faptul că nu cred în astfel de chestii – cum să le zic, magie neagră sau voodoo – însă cred că, într-adevăr, de data aceasta e vorba de o formă de vrăjitorie, blesteme, în orice caz o încercare de intimidare a mea, fapt care m-a determinat să anunţ imediat poliţia”, a mărturisit, în exclusivitate pentru Gazeta, dr. Dan Paul Mucichescu.

Amănunte, pe larg, despre acest nou scandal de la I.M.L. Cluj, puteţi citi în ediţia tipărită a săptămânalului nostru, care apare sămbătă 20 februarie!

 

3 COMENTARII

  1. Personal, nimic din ceea ce se întâmplă la IML Cluj, nu mă mai poate mira.Să ferească Dumnezeu pe toată lumea să ajungă pe-acolo !….Din nefericire, eu am ajuns. N-am crezut în viața mea că voi putea trece prin ce-am trecut acolo….De aceea,orice aș auzi ,nu m-ar putea mira !…

LĂSAȚI UN MESAJ