Masonii din Cluj transmit condoleanțe victimelor atentatelor din Turcia, SUA și Israel

431

Potrivit unui comunicat de presă, șeful masonilor clujeni, psihiatrul MIRCEA ALEXANDRU BIRȚ, șeful MARELUI ORIENT DE RIT SCOȚIAN ANTIC ȘI ACCEPTAT DIN ROMÂNIA, a transmis un comunicat de presă în care transmite condoleanțe victimelor atentatelor din ultima vreme

”În urma atentatelor survenite în Istambul — 01.01.2017, pe aeroportul Lauderdale-Hollywood Florida — 07.01.2017, în Ierusalim — 08.01.2017, Frații din Marele Orient RSAA din România, profund emoționați de evenimentele tragice care s-au produs, prezintă popoarelor din R. Turcia, SUA și Israel, familiilor și apropiaților victimelor sincere condoleanțe.

Marele Orient RSAA din România își reafirmă marele atașament față de valorile ființei umane, indiferent de originile sale și opțiunile de viață.

Marele Orient RSAA din România se asociază fără rezerve tuturor celor care se opun intoleranței, xenofobiei, ostracizării, barbariei și este hotărât să se dedice în continuare promovării principiilor umaniste și respectării libertății de conștiință”, arată Birt în comunicatul de presă.

LĂSAȚI UN MESAJ