Microbuz rasturnat la iesire din Gherla VIDEO

388

update:

Potrivit primelor date ale cercetării făcute de polițiști la fața locului, de vină pentru producerea accidentului ar fi șoferul de 51 de ani din Gherla. Acesta nu a păstrat distanţa regulamentară în trafic faţă de maşina care îl preceda, condusă de o femeie de 43 de ani din Cluj-Napoca, intrând în coliziune cu aceasta. Autoturismul Renault a fost proiectat ulterior într-un TIR parcat pe partea dreaptă a drumului, arată cei de la Someseanul.ro.

Autoturismul și microbuzul au ajuns apoi în șanțul ce mărginește șoseaua, pe cealaltă parte a drumului. O minoră de 12 ani din Cluj-Napoca, pasageră în autoturism, a fost rănită ușor, primind îngrijiri medicale la fața locului.


 

Un accident de circulație a avut loc în această dimineață, în jurul orei 8, pe drumul național 1C, la ieșire din Gherla spre Cluj-Napoca.

Potrivit primelor informații, accidentul s-a produs pe raza localității Băița, după ce un microbuz al firmei Atlassib și un autoturism înmatriculat în Cluj au intrat în coliziune, părăsind apoi partea carosabilă. Cele două autovehicule s-au răsturnat apoi în șanț, pe partea dreaptă a sensului spre Cluj-Napoca.

Microbuzul se îndrepta spre o fabrică din parcul industrial Dej, de unde urma să transporte muncitori. La momentul producerii accidentului, microbuzul, condus de un bărbat de 51 de ani din Gherla, nu avea pasageri.

O ambulanță de la Gherla a intervenit la fața locului pentru a acorda asistență medicală persoanelor implicate. Deocamdată nu se știe numărul răniților sau starea acestora de sănătate.

Circulația rutieră se desfășoară cu dificultate în zonă, până la finalizarea intervenției autorităților la fața locului.

SURSA Someseanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ