Microfonul din casa ministrului Carmen Dan, montat de o persoană privată SURSE

589

Microfonul pe care ministrul de Interne Carmen Dan spune că l-a găsit în locuința sa ar fi fost pus de o persoană privată și este un aparat chinezesc, potrivit unor surse din anchetă, scrie Antena 3.

Dispozitivul este făcut în anul 2009 și nu costă 300 de lei, așa cum s-a spus inițial, și ar valora 300 de euro.

Microfonul era folosit pentru urmărirea ministrului Dan, mai spun sursele.

Pe 29 noiembrie, ministrul de Interne, Carmen Dan, anunța că a găsit într-o priză din locuința sa un dispozitiv de ascultare.

Locuința ministrului nu este una de stat, ci închiriată.

Fostul director al Serviciului Român de Inforrmaţii din perioada 1997-2000, Costin Georgescu, consideră că aparatura care ar fi fost folosită în locuinţa ministrului de Interne, Carmen Dan, este una care se folosea acum 30 de ani, pe vremea lui Ceauşescu.

 

Loading...

2 COMENTARII

  1. Cu banii necesari se pot închiria securiști îmbătrâniți în rele, care au trecut la privat. Comit orice abominație, pentru max. 2,000 Lei /lună, deci sunt ieftini porcii, se vede după haine, mașini, stilul jegos de viață. Statul paralel, are neapărat și servicii paralele – în SRI, cunt conoscuți ca, nu glumesc, „porci”.

  2. Probabil se voia aflarea activitatii domnei secretare de scoala,altfel spus cum poti ajunge din secretara de scoala M I NI S T RU D E I NT E R N E.Daca SUA este tara tuturor posibilitatilor Romania este tara tuturor imposibilitatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ