Microfonul din casa ministrului Carmen Dan, montat de o persoană privată SURSE

625

Microfonul pe care ministrul de Interne Carmen Dan spune că l-a găsit în locuința sa ar fi fost pus de o persoană privată și este un aparat chinezesc, potrivit unor surse din anchetă, scrie Antena 3.

Dispozitivul este făcut în anul 2009 și nu costă 300 de lei, așa cum s-a spus inițial, și ar valora 300 de euro.

Microfonul era folosit pentru urmărirea ministrului Dan, mai spun sursele.

Pe 29 noiembrie, ministrul de Interne, Carmen Dan, anunța că a găsit într-o priză din locuința sa un dispozitiv de ascultare.

Locuința ministrului nu este una de stat, ci închiriată.

Fostul director al Serviciului Român de Inforrmaţii din perioada 1997-2000, Costin Georgescu, consideră că aparatura care ar fi fost folosită în locuinţa ministrului de Interne, Carmen Dan, este una care se folosea acum 30 de ani, pe vremea lui Ceauşescu.

 

2 COMENTARII

  1. Cu banii necesari se pot închiria securiști îmbătrâniți în rele, care au trecut la privat. Comit orice abominație, pentru max. 2,000 Lei /lună, deci sunt ieftini porcii, se vede după haine, mașini, stilul jegos de viață. Statul paralel, are neapărat și servicii paralele – în SRI, cunt conoscuți ca, nu glumesc, „porci”.

  2. Probabil se voia aflarea activitatii domnei secretare de scoala,altfel spus cum poti ajunge din secretara de scoala M I NI S T RU D E I NT E R N E.Daca SUA este tara tuturor posibilitatilor Romania este tara tuturor imposibilitatilor.

LĂSAȚI UN MESAJ