Miscarea inteligenta a lui Florian Coldea. Vezi din ce va face bani

728

Eliminat de la butoane la începutul acestui an, fostul prim-adjunct al SRI, Florian Coldea, se pare că s-a reorientat profesional și intră în mediul universitar. Pe lângă cursurile predate la Academia Națională de Informații ”Mihai Viteazul”, unde pregătește viitorii ofițeri, Florian Coldea se pare că a acceptat oferta unei universități private.

Florian Coldea face o miscare surprinzatoare chiar in aceste zile, cand au fost demarate demersurile legale pentru ca omul care a condus SRI-ul un deceniu sa treaca in privat! Este vorba, despre cum reiese din informatiile de ultima ora intrate in posesia noastra, de acceptul tacit dat deja acestuia de a profesa, din aceasta toamna, la una dintre cele mai cunoscute institutii de invatamant particular din Romania, Universitatea „Titu Maiorescu”. Unde Florian Coldea se va prezenta la cursuri la Facultatea de Psihologie, urmand doar sa se stabileasca daca va profesa, cel mai probabil, ca lector sau conferentiar. Oricum, se stie deja si cursurile la care studentii vor avea inedita ocazie de a-i pune intrebari la seminar fostului prim-adjunct al SRI, fiind vorba de cele despre ”Bazele psihologiei sociale”; „Psihologia grupurilor” sau „Psihologie organizationala”, scrie jurnalistul Cătălin Tache, în Național.

Din aceasta toamna, Florian Coldea va trece saptamanal si pe Calea Vacaresti nr. 189, acolo unde se afla sediul Facultatii de Psiohologie a Facultatii de Psihologie. Si unde va avea drept colegi profesori reputati din domeniul psihologiei precum Irina Holdevici, Margareta Dinca, Mihai Petru Craiovan sau, deloc intamplator, Dumitru Cristea. De remarcat ca la Facultatea de Psihologie de la Universitatea „Titu Maiorescu”, una care beneficiaza, asa cum o arata prezentarea oficiala, de conditii de invatamant de exceptie, cursurile dureaza trei ani.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ