Motivul din spatele ruperii UNTOLD-GADOLA

1282

Sorin Gadola este fiul milionarului clujean Ștefan Gadola, și cel care a investit cei mai mulți bani în conceptul Untold. Anul trecut, a luat prin surprindere pe toată lumea când a renunțat la partea lui din firmă pentru doar 540 lei. Nimeni nu prea a înțeles de ce, dar acum tânărul a decis să spună adevărul, scrie BUGETUL.RO.

„De regula pe fb si-n viata, incerc sa ma cenzurez si sa deranjez cat mai putin, dar in acelasi timp incerc sa transmit un #mesaj in care eu cred. Asadar urmatoarea expunere de informatii, multe, are de a face mai mult cu experienta mea si nu are nimic de a face cu acuzatii sau atacuri la persoane ori situatii sau sisteme.\

Este vorba despre experienta mea, fiecare alege sa creada sau nu, este vorba despre sanatate si nu in ultimul rand este vorba despre limitele pe care le-am atins in foarte multe incercari de a-mi rezolva sanatatea cu un buget considerabil.

De circa acum 7-8 ani am inceput sa experimentez niste dureri in tot corpul. Un fel de dureri interne, adica nu se manifestau in exterior. La inceput erau suportabile.. dar dupa un timp au ajuns sa-mi afecteze viata intr-un mod destul de crunt. Cum? Pai aceste dureri au inceput sa imi afecteze sistemul digestiv, absortia mineralelor si a vitaminelor, durerile s-au extins in ligamente, dureri de oase, dureri de colon, dureri de stomac, migrene (cu tot cu greturi si voma), mi-a fost afectata foarte tare energia si dupa cum ziceam, nu in ultimul rand personalitatea…viata”.

LĂSAȚI UN MESAJ