Multiple controale de politie la Cluj in acest weekend DETALII

390

În acest sfârşit de săptămână, poliţiştii rutieri acţionează pentru reducerea accidentelor de circulaţie produse pe fondul vitezei excesive.

 

În vederea diminuării accidentelor de circulaţie, la nivelul judeţului au fost intensificate activităţile de impunere a legislaţiei rutiere, în special în ceea ce priveşte regimul legal de viteză.

Poliţiştii acţionează, în acest sfârşit de săptămână, pentru a-i determina pe conducătorii auto să adopte o conduită prudentă în trafic şi pentru a-i face să conştientizeze pericolele la care se expun prin nerespectarea normelor legale referitoare la circulaţia pe drumurile publice.

În cadrul acţiunilor derulate ieri, pentru abaterile constatate, poliţiştii au aplicat 119 sancţiuni contravenţionale, 59 dintre acestea fiind pentru nerespectarea regimului legal de viteză.

De asemenea, au fost reţinute 15 permise de conducere, 6 dintre acestea fiind ridicate pentru depăşirea cu peste 50 km/h a limitei legale de viteză.

În intervalul orar 14:00-18:00, în colaborare cu Serviciul Rutier din cadrul I.P.J Bistriţa, pe tronsonul de drum Cluj-Napoca – Bistriţa-Năsăud, acţiunea s-a desfăşurat în sistem ,,cascadă”, poliţiştii din cadrul celor două judeţe aplicând 55 de sancţiuni contravenţionale pentru depăşirea vitezei legale. De asemenea, au fost reţinute 5 permise de conducere, anunta cei de la IPJ Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ