Noi dezvăluiri în scandalul arhivei „Doi şi-un sfert”. Ioan Rus a vrut să-i facă dosar lui Dragnea

1313

În ultima perioadă în România se discută despre camerele cu secretele murdare are demnitarilor români. S-a vorbit despre celebra arhivă SIPA, dar.. mai sunt câteva arhive valoroase cu documente foarte importante în care sunt scrise foarte multe secrete ale unor oameni importanți – oameni de afaceri, politicieni sau magistrați.

Marian Vanghelie a făcut recent dezvăluiri incendiare despre arhiva fostului  „Doi şi-un sfert”.

Într-un interviu acordat jurnalistei Antena 3 Cătălina Porumbel, Marian Vanghelie dezvăluie că unii miniștri primeau dimineața la cafea pe sub ușă dosare cu fapte de corupție ale domniilor lor.

”Au fost multe lucruri interesante, inclusiv documente care li s-au băgat pe sub uși unor miniștri dimineața, fără să la spună nimeni nimic, ca să citească puțin din viața lor personală… diverse trucuri din astea, a spus Marian Vanghelie.

În plus, Vanghelie afirmă că fostul ministru al internelor Ioan Rus a încercat să-i facă un dosar lui Liviu Dragnea pe baza informațiilor din arhiva fostului „Doi şi-un sfert”.

Fostul șef SIE, Cătălin Harnagea a comentat informațiile explozive prezentate de Marian Vanghelie în interviul acordat Cătălinei Porumbel despre modul în care au fost folosite secretele din arhiva „Doi şi-un sfert”

Recent, Marian Vanghelie a afirmat că arhiva „Doi și un sfert” din MAI a fost compromisă în același fel ca Arhiva SIPA, în timpul mandatului lui Gabriel Oprea.

„Un număr de 36.000 de copii, în contextul în care din datele mele erau copiile făcute și evidențiate pe xeroxul respectiv pe care s-a tras la xerox(…). Ar trebui cei care sunt în măsură și care s-au bătut pentru„Doi și-un sfert” de-a lungul timpului, doar ca să omoare această instituție și să o folosească ca anexă a altor servicii, ar trebui să știe cine cine le-a tras”, a spus Vanghelie.

Fostul edil arată cu degetul spre Gabriel Oprea şi spune că acesta ar trebui să ştie cine este de vină pentru această situaţie.

„Documentele astea se refereau la foarte mulți oameni politici(…). Domnul Gabi Oprea ar trebui să știe foarte bine. În sensul că a fost în perioada aia foarte scurtă ministru acolo, dacă vă aduceți aminte. Cam în perioada aia s-a întâmplat”, a mai spus Marian Vanghelie, la Antena 3, citat de jurnalul.ro.

 

1 COMENTARIU

 1. baietii astia grasi au timp cam mult pt ca sunt paziti de o haita de magistrati cum este urmatoarea trupa de soc in slujba tovarasilor ce ajung prin vre-un accident pe la tribunale:
  Cluj
  Av Ghidro Ioana
  Judecatorii:
  -Virgil Viorel Andries
  -Eugenia Puscasiu
  -Rodica Guzu
  -Rodica Filip
  -G. Nasui
  -Francisca Bujor
  -Anca Budisan
  Valentin Mitea
  -Adina Rodina
  – Carmen Maria Cont
  -Alina Neamt
  – Emil Moldovan
  -Maricica Grozavu
  – Claudiu Gligan
  -=Sorina Selesiu
  -Pop Eva
  Emese Litus
  Ioan Daniel Chis
  Nicorici Silvia
  Angela Alb
  Denisa Baldean
  _Lucia Stetca
  -Andrea Tulus
  Dorin Tatu
  -Vasile Goja
  -Nicoleta Bulieris
  Marin Iliescxu
  -Rozalia Mogyarasi
  -Oncica Sanislav
  -Gabriela Porja
  –Demesiu Puscasa
  –Adrian Repede
  -Anca Budisan
  – Gabriela Porja
  – Moldovan Emil

LĂSAȚI UN MESAJ