Încă o persoană și-a pierdut viața în Cluj din cauza virusului gripal

80

Numărul persoanelor care si-au pierdut viața din cauza gripei s-a marit. Joi, 01.02.2018 un alt deces a avut loc in Cluj-Napoca din cauza virsului gripal. Victima este o femei în vârsta de 76 de ani care nu și-a facut vaccinul antigripal. 

Numarul persoanelor decedate din cauza virusului gripal a ajuns la 69. Femeia în vârsta de 75 ani din Judetul Cluj, a decedat din cauza virusului B, însa femeia mai multe probleme de sanatate care au influențat decesul, informează DSP Cluj.

Virsul de gripă se respandește si in Județul Bihor, Argeș, Olt. În București fiind cele mai multe cazuri grave de gripa.

La nivel naţional, numărul total de cazuri de infecţii respiratorii acute (gripă clinic, infecţii acute respiratorii şi pneumonii) a fost de 134922, cu 51.3% mai mare comparativ cu cel înregistrat în aceeaşi săptămâna a sezonului precedent (89175) şi cu 4.4% mai mare faţă de cel înregistrat în săptămâna precedentă (129165).

 

1 COMENTARIU

  1. „Victima este o femei în vârsta de 76 de ani care nu și-a facut vaccinul antigripal”. Înțelegem încotro se bate. Totuși, SDP spune că femeia avea mai multe probleme de sănătate. Garantat, gripa a fost doar cireașa de pe tort, iar vaccinul, departe de a o salva, ar fi trimis-o direct la groapă.
    E criminală recomandarea ca tocmai cei mai vulnerabili (femei gravide, copii, vîrstnici), să se vaccineze.

LĂSAȚI UN MESAJ