O femeie l-a agresat pe poliţistul care a încercat s-o scoată de sub pumnii soţului

116

O femeie de 32 de ani din Iași a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare după ce a fost găsită vinovată de ultraj. Tânăra ar fi agresat un agent de poliţie care tocmai o salvase din mâinile soţului agresiv, reiese din motivarea magistraţilor, potrivit sursei Ziarul de Iași

Totul s-a întâmplat într-o noapte din iunie 2014. După ce a fost salvată din mâinile unui soţ extrem de violent, care o bătea într-un BMW oprit în mijlocul unei intersecţii, femeia i-a sărit agresorului în ajutor atunci când au intervenit poliţiştii.

Acum, femeia a fost condamnată la opt luni de închisoare cu suspendare și va trebui să achite şi daune morale de 3.000 de lei poliţistului agresat, decizia de condamnare fiind definitivă.

„Deplasându-se la faţa locului, cei doi agenţi au oprit autoutilitara la aproximativ 6 metri de autoturismul BMW, oprit între rondul Podu Roş şi podul rutier, cu faţa spre sediul PNL, în mijlocul intersecţiei. Cei doi poliţişti au observat că un bărbat, identificat ulterior ca fiind S.B.I., o lovea în mod repetat pe femeia de pe scaunul şoferului, amplasat pe partea dreaptă, inculpata Stratulat Oana Cristina, aceasta din urmă ţipând de durere”, se arată în motivarea judecătorilor.

Potrivit judecătorilor, ea l-a bătut și pe soț când poliţiştii au cerut actele de identitate ale bărbatului, așa că au fost despărțiți tot de polițiști.

„După despăţirea celor doi, în timp ce agentul M. îl ţinea pe bărbat, care pentru moment părea că se calmase, inculpata Stratulat Oana Cristina a încercat să îl lovească peste faţă pe agentul C.D. reuşind doar să îl zgîrie. Întrucât atenţia agentului M. s-a îndreptat spre acest incident, S.B. a adoptat brusc o atitudine violentă faţă de acesta, reuşind să îl lovească în zona feţei, ceea ce i-a determinat pe ambii agenţi de poliţie să procedeze la punerea la pământ şi imobilizarea acestuia, timp în care inculpata a intervenit în sprijinul soţului său, trăgându-l pe agentul C. de haină şi de mână“, se mai arată în motivare.

Poliţistul victimă din dosar i-a cerut femeii să aştepte în autospeciala maşinii, însă aceasta nu s-a conformat şi l-a lovit în zona feţei, provocându-i echimoze şi zgârieturi. Ulterior, agentul a obţinut şi certificat medico-legal, rănile sale fiind uşoare.

LĂSAȚI UN MESAJ