O femeie prinsă cu 200km/h pe Autostrada Transilvania

99

O femeie care se afla la volanul unui bolid a fost interceptată de polițiști în timp ce gonea cu aproape 200km/h pe Autostrada Transilvania. Polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat o femeie care conducea un autoturism cu viteza de 196 km/h, pe Autostrada A3.

Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă de 1.305 lei, iar permisul de conducere i-a fost reținut în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

La data de 15 martie a.c., în jurul orei 14.30, polițiștii Brigăzii Autostrăzi și Misiuni Speciale au depistat, pe Autostrada A3 Turda — Borș, o femeie, de 20 de ani, din județul Cluj, conducând cu viteză excesivă. Aceasta a fost surprinsă cu ajutorul aparatului radar, la kilometrul 26, în timp ce conducea un autoturism, cu viteza de 196 km/h, spre București.

Polițiștii au sancționat-o cu amendă de 1.305 lei, iar, ca măsură complementară, i-au reținut permisul de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce, pentru 90 de zile.

Loading...