O universitate este executată de Fisc

218

Fiscul vinde bunuri ale universității, precum pupitre din sălile de curs, cărți și dicționare, toate în contul unor datorii de 20 milioane lei.

Fiscul a scos la vânzare bunuri ale Universității Petre Andrei din Iași în valoare de aproape 6 milioane de lei, printre care pupitre pentru studenți, birouri, scaune, manuale, calculatoare și dicționare, potrivit Profit.ro.

Agenția Națională de Administrare Fiscală (ANAF) trebuie să recupereze de la instituția privată de învățământ datorii de 20 de milioane de lei către stat, potrivit celor mai recente date disponibile.

Astfel, pentru două spații totalizând aproape 400 de metri pătrați și un teren aferent de 120 de metri pătrați, Fiscul vrea 1,4 milioane de lei. Licitația va fi pe 6 iulie. În plus, sunt puse la vânzare bunuri mobile de 4,4 milioane de lei. Printre acestea se află calculatoare, imprimante, laptopuri, catedre, pupitre pentru studenți, table, dulapuri, scaune, jaluzele, telefoane, bibliorafturi, carți, reviste, tratate, manuale, dicționare, cuiere și stingătoare.

Datoriile Universității Petre Andrei din Iași totalizează 20 de milioane de lei, potrivit datelor disponibile la finele lunii martie.

LĂSAȚI UN MESAJ