Parcul Balnear Toroc de la Dej si-a deschis portile (FOTO)

2883

La Dej, de Ziua Copilului, a început oficial sezonul de vară. Joi a fost inaugurat Parcul Balnear Toroc, acesta fiind cel mai modern din oraș, potrivit ZiarulClujean.ro. Localnicii și turiștii au la dispoziție un aqua park dotat cu tobogane și piscine de diferite dimensiuni, plajă cu șezlonguri și umbrele, un bazin și un lac cu apă sărată. În interiorul clădirii din Parcul Balnear Toroc mai există o piscină și un centru SPA. Investiția s-a realizat din fonduri proprii, din bugetul local, iar costurile s-au ridicat la 4,5 milioane de lei, precizează Morar Costan, primarul din Dej. Baza de agrement a fost declarată stațiune turistică de interes local în acest an. Vezi cum arată parcul în imaginile foto/video de mai jos.

În exterior, vizitatorii complexului Toroc au la dispoziție un bazin pentru adulți cu dimensiuni de 32/19,3 m, cu o suprafaţă de 700 m2, bazin cu apă sărată de 18,6/7,5 m , 113 m2, bazin pentru copii cu diametrul de 11 m şi suprafaţă de 96 m2, un bazin de descărcare tobogane 19/9 m cu suprafaţă de 165 m2, tobogane și o plajă substanțial extinsă, dotată cu umbreluțe și șezlonguri, mai arata sursa.

Lucrări de modernizare s-au realizat și la pavilionul acoperit unde funcționează o piscină încălzită, saună cu cromoterapie, jacuzzi și căzi de masaj cu apă hipersalină naturală, adusă din lacul sărat şi ulterior incălzită.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ