Participarea Simonei Halep la meciul Fed Cup de la Cluj cu semne de întrebare

61

Sunt mari sanse ca Simona Halep să nu joace în meciul de Fed Cup împotriva Canadei programat să aibă loc la Sala Polivalentă din Cluj Napoca peste cinci zile.

Conform doartenis.ro, Simona va fi înlocuită de Mihaela Buzărnescu, locul 43 WTA, care îşi va face astfel debutul în echipa de Fed Cup a României. Anunţul înlocuirii ei întârzie pentru a nu afecta vânzarea biletelor pentru partida programată la Cluj. „Din punct de vedere fizic sunt destul de bine, însă talpa dreaptă este cu probleme. Totuşi, s-a dezumflat. Nu mai este aşa de umflată şi încerc să fac tratament zilnic. Marţi plec la Fed Cup şi am program normal. Vom vedea acolo dacă voi fi în stare să joc. Prioritatea mea este să am grijă de sănătate. Până nu o să fiu complet sănătoasă nu o să joc. Miercuri se decide. Voi vorbi cu echipa şi vom decide împreună”, a declarat Simona Halep sâmbătă.

Pe lista oficială, în afara Simonei Halep figurează Irina Begu, Sorana Cârstea şi Raluca Olaru.  Învingătoarea meciului România – Canada va juca, în aprilie, barajul de calificare în Grupa Mondială 1, iar învinsa barajul de supravieţuire în Grupa Mondială 2.

LĂSAȚI UN MESAJ