Patru persoane rănite în urma unui accident dintre o ambulanţă şi un autoturism în centrul Clujului

360

Patru persoane au fost rănite, miercuri, după ce o ambulanţă a intrat în coliziune cu un autoturism, pe o stradă centrală din Cluj-Napoca. Între persoanele rănite se află un medic de pe ambulanţă, şoferul acesteia şi un voluntar. 

urtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Daniel Boie, a declarat că ambulanţa nu transporta bolnavi, iar în ea se aflau un medic, şoferul şi un voluntar.

”Patru persoane au fost rănite în urma unui accident pe Calea Moţilor în care au fost implicate o ambulanţă şi un autoturism, acestea fiind transportate la spital pentru îngrijiri medicale şi investigaţii. Trei victime se aflau în ambulanţă, cea de-a patra fiind şoferul autoturismului. Din primele informaţii, ambulanţa se îndrepta spre cartierul Mănăştur, iar la intersecţia cu str. Mihai Eminescu a intrat în coliziune cu un autoturism. Ambulanţa nu transporta bolnavi, în ea se aflau un medic, şoferul şi un voluntar. Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cauzelor care au dus la producerea accidentului”, a spus Boie, potrivit Mediafax.

Directorul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Cluj, Horia Simu, a declarat, la rândul său că angajaţii SAJ sunt în stare stabilă.

”Asistentul medical are o fractură la nivelul membrului superior, şoferul are o contuzie abdominală. Echipajul mergea la o urgenţă, ambulanţa avea sirenele pornite”, a spus Simu.

Foto: jurnalul.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ