Patru școli clujene închise din cauza frigului

282

Patru unităţi şcolare din judeţul Cluj sunt închise atât din cauza frigului, cât şi a unor defecţiuni apărute la sistemele de încălzire ale acestora, în timp ce în judeţul Hunedoara cinci şcoli au activitatea suspendată, transmit cei de la MEDIAFAX.

Inspectoratul Şcolar Judeţean (ISJ) Cluj a anunţat că luni şi marţi vor fi închise, total sau parţial, patru unităţi şcolare din judeţ atât din cauza vremii nefavorabile, cât şi a unor defecţiuni apărute la sistemele de încălzire ale acestora.

Potrivit unui comunicat transmis, luni, de ISJ Cluj, vor fi închise parţial o grădiniţă şi parterul unei şcoli unde învaţă elevii din învăţământul preşcolar.

„Luni vor fi închise două unităţi şcolare în judeţul Cluj, cele din comunele Mărişel şi Măguri Răcătău din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile. De asemenea, luni şi marţi, vor fi închise parţial, din pricina unor defecţiuni apărute la sistemele de încălzire, alte două unităţi de învăţământ: Grădiniţa Jucu de Mijloc şi Şcoala din Luna (fiind afectat parterul clădirii, unde învaţă elevii din nivelul preşcolar, respectiv clasele de la nivelul pregătitoare până la clasa a III-a)”, se arată în comunicat.

LĂSAȚI UN MESAJ