Percheziţii de amploare. Procurorii DNA au luat cu asalt două instituții publice

995

Percheziţii DNA de amploare în două instituţii publice.  Procurorii fac percheziţii domiciliare în 50 de locaţii şi vizează investigarea unor fapte de corupție. Perchezițiile vizează Casa Națională de Asigurări de Sănătate (CNAS) și la Casa de Asigurări a Municipiului București (CAMB), au declarat surse judiciare pentru stiripesurse.ro.

„Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate infracțiunilor de corupție, săvârșite în perioada 2016- august 2017.
Ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, în cursul zilei de 31 august 2017, sunt efectuate percheziții domiciliare în 50 locații, dintre care două sunt sedii ale unor instituții publice din București, restul sedii sau puncte de lucru ale unor societăți comerciale sau domicilii ale unor persoane.
Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.”, se arată în comunicatul remis de DNA.

LĂSAȚI UN MESAJ