Doua persoane incarcerate in autoturism. Accident ingrozitor la Gherla

373

Două persoane au rămas încarcerate între fiarele contorsionate ale unui autoturism. Mașina cu care circulau a intrat în coliziune cu un alt autoturism. Cauza accidentului a fost neacordarea de prioritate. Una dintre victime a decedat la locul accidentului.

Accidentul s-a produs la intersecția străzilor Ciocârliei cu Mintiului, cauza care a stat la baza accidentului fiind neacordarea de prioritate de către șoferul unui autoturism marca Volkswagen care circula pe strada Ciocârliei, scrie Someșeanul.ro.

Ajuns la intersecție cu strada Mintiului, acesta a intrat în coliziune violentă cu un autoturism Audi. În urma impactului, o a treia mașină a fost lovită, un Logan care era parcat pe marginea drumului.

În urma accidentului, două persoane din autoturismul Volkswagen au rămas încarcerate. Echipajul de descarcerare ajuns la locul accidentului a reușit scoaterea dintre fiarele contorsionate a unei victime, care a fost transportată la spital.

Șoferul autoturismului Volkswagen, un bărbat în vârstă de aproximativ 60 de ani, a fost declarat decedat de către medicii de pe ambulanță, care s-au văzut nevoiți să oprească manevrele de resuscitare începute.

Tot la spital a ajuns și șoferul autoturismului Audi, care, spun medicii, este în afara oricărui pericol.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ