Peste 82.000 de festivalieri în a doua zi de UNTOLD 2017! Toate abonamentele, epuizate

223

A doua zi a festivalului UNTOLD a atras în tărâmul plin de magie peste 82.000 de festivalieri. Artista Ellie Goulding a urcat aseară pentru prima dată pe o scenă din România, iar la finalul show-ului, fascinată de căldura fanilor, a declarat că abia așteaptă să se reîntoarcă aici. Dj-ul olandez Don Diablo a fost unul dintre artiștii doriti de fanii festivalului UNTOLD. Impresionat de numărul mare de fani, dar și de energia lor, artistul a repetat de mai multe ori, în limba română, „Te iubesc România”.

O bucurie incredibilă s-a declanșat în momentul în care cei doi frați, Dimitri Vegas & Like Mike au urcat pe scena principală, DRAGON’S NEST.

„Am urcat pe scena principală la fiecare ediție a festivalului UNTOLD. Este incredibil cu câtă energie pozitivă și cu câtă bucurie suntem primiți de fiecare dată aici. Publicul este impresionant și vrem să vă spunem că festivalul UNTOLD se află în topul evenimentelor noastre preferate. În fiecare an suntem nerăbdatori să ajungem aici.”

Și Lost Frequencies a bifat fiecare ediție a festivalului UNTOLD.

„Este incredibil cum sunt primit, de fiecare dată. La toate festivalurile la care particip, fanii mă primesc minunat, însă publicul UNTOLD are ceva aparte și abia astept în fiecare an, începutul lunii august, să ajung la Cluj.”

Una dintre surprizele plăcute ale serii a fost showul trupei Vama, care a concertat la scena principală în fața a zecilor de mii de tineri din întreaga lume, făcându-și în acest fel debutul pe scena festivalurilor internaționale.

A doua zi a festivalului a fost încheiată de dj-ul german Tujamo și de un foc de artificii.

Și celelalte scene din festival au avut aseară artiști care au concertat cu “sala plină”. Pe scena Galaxy din Sala Polivalentă a urcat aseară atât de mult așteptatul Solomun. Locul s-a dovedit a fi neîncăpător pentru miile de fani, care abia au așteptat să-l vadă.

Pe DRAGON’S NEST au urcat în a doua zi a festivalului, Jasmine Thompson, Vama, Ellie Goulding, Lost Frequencies, Don Diablo, Dimitri Vegas & Like Mike și Tujamo. Pe celelalte scene au concertat alți peste 40 de artiști printre care Solomun, Chase & Status, Rampue  și mulți alții.

Festivalul UNTOLD este sold-out, iar toate abonamentele se află deja în buzunarele festivalierilor. Mai există doar un număr limitat de bilete pentru o zi, disponibile doar la punctul de vânzare bilete la intrarea în festival.

3 COMENTARII

 1. Domnule primar!
  E ora patru dimineata si de loc nu mai pot sa dorm din cauza evenimentului Nespus (Untold) de deranjant. E a treia noapte si inca mai este una.
  Eu nu am putut sa mi permit sa ma refugiez in munti din fata acestui eveniment, cum au facut mii si mii de Clujeni. Zilele astea ma m gandit mult mai des la dvs. ca de obicei. Va si pune cateva intrebari.
  Oare nu exista valoare etica mai mare decat popularitatea dvs.? Oare sub pretextul castigului financiar (ai unora si nici cum a orasului) orice se poate tolera? Sincer nu pot sa inteleg ca ce va orbeste asa de tare ca sa nu vedeti ce se intampla in acest oras!?
  Oare nu ar trebui sa va puna pe ganduri faptul ca oamenii care vau ales, care va sustin cu taxele si impozitele lor, sunt nevoiti sa se refugieze in munti din cauza acestui eveniment? In trecut oamenii se refugiau in munti, cand venea ciuma, molima sau turcii. Acum fac acelasi lucru din cauza acelui festival, pe care o apreciati asa de tare si la care tineti asa de mult.
  A trai in comunitate, totdeauna implica si aspecte neplacute, dar la randul lui si foarte multe beneficii. Oare chemarea dvs. nu ar fi sa contribuiti la cresterea aspectelor placute si diminuarea celor negative?
  Oare chiar nu aveti nici o mustrare de constinta, timp ce sacrificati oamenii batrini, care au sacrificat toata viata lor pentru acest oras, pe altarul acestori petreceri? Stiu zeci de oameni, de 80 – 85 de ani, care stau la zeci de metrii de acest festival. Chiar nu puteti sa imaginati ce inseamna ptr. ei aceasta saptamana?
  Teoretic traim intro tara libera, unde toata lumea asculta ce muzica vrea … dar si ceilalti ar avea dreptul la viata privata, la liniste … pe care dvs. le ati vandut pe 30 de parale.
  La anu asi dorii sa organizez si eu o petrecere privata in strada dvs. Sper ca primaria o sa ma sustina cu banii platitorilor de taxe, cu restrictii de circulatie, neglijarea orelor de liniste … ca de petrecareti o sa fac eu rost. Va promit ca o sa va aplaude, de cate ori doriti dvs.

  un cetatean disperat Nespus de mult

LĂSAȚI UN MESAJ