Piromanul #rezist care a încercat incendierea sediului PSD Cluj este IT-ist și are poze pe Facebook cu arme în mână

1078

Ziar de Cluj a aflat in exclusivitate cine e persoana care a încercat să dea foc sediului PSD Cluj, în noaptea de joi spre vineri. Pontul ne-a fost furnizat de o angajata a unei firme de IT care ne-a scris un email interesant despre acest subiect, oferindu-ne date despre identitatea persoanei (date confirmate de alta sursa din Politie).

Citește și:  UPDATE: Polițiștii l-au reținut pe bărbatul ce a încercat incendierea a sediului PSD Cluj

E vorba de un satmarean de 40 de ani, stabilit la Cluj, IT-ist la o firma reputata din Cluj si care are un background important de cocalareala civica, duhnind a rebeliune si nesupunere: poze tinand arma in mana, poze cu Sandu Matei, batausul rezistac care a lovit un batran dupa ce l-a hartuit cu camera si care la randul sau e amator de arme, mesaje in care cauta avocati ca sa dea in judecata Jandarmeria Romana.

Razvan Dani F. are potential infractional-criminal, lucru care ii creeaza temeri colegei care ne-a scris emailul:

razvan dani

„Vad ca la noi in firma se evita acest subiect, dar mie nu mi se pare in regula ce s-a intamplat. Am citit la voi ca a fost retinut 24 de ore, dar fapta de a da foc chiar si sediului PSD (si eu sustin #rezist) mi se pare ca  e deja prea mult, ca deja se sare calul. Sincer, eu sunt ingrijorata ca am un asemenea coleg care pune foc la usi, arunca cu substante inflamabile si isi face poze cu arme, mai ales dupa ce se intampla in state, unde orice nebun isi ia arma si o descarca in populatie. Eu am copil si mi-e frica sa lucrez cu asemenea colegi, sincer, baiatul asta nu mi se pare cu toate tiglele pe casa. Inteleg sa ai opinii politice, dar de aici si pana la a da foc e o cale lunga”, le-a scris o cititoare jurnaliștilor de la Ziar de Cluj.

7 COMENTARII

 1. #Reziștii nu ( vor ) văd nici calul lui Matei Corvin cum să vadă bătăușii ,piromanii dezaxatii pe retina lor este bine fixată doar imaginea clopotului ,sediului PSD ,Dragnea și tot ce inseamnă opozitie probabil multi dintre ei sunt sub efectul substantelor traficate de un alt #rezist ajuns după gratii care urla din toti rărunchii ” jos coruptia ” ,atit timp cit sevrajul ,miopia se pot vindeca mai avem sperante .

 2. IT-ist, hipster, #rezist, piroman.. bine că l-au prins. O anchetă serioasă ar cuprinde următoarele întrebări (pentru că insul se află vădit în miezul lucrurilor):

  1. Cu cine ai discutat planul de a incendia sediul PSD?

  2. Cine sunt cei mai apropiați co-protestatari de tine?

  3. Care este filiera pe care primiți ordinele (sugestiile) pentru acțiunile voastre?

  4. Dacă sunt bani cîștigați altfel decât de la serviciu, sau prin alte mijloace legale, care este sursa acestor bani?

  Neapărat trebuiesc reținute și purecate toate computerele și telefoanele pe care le deține individul. Veți fi surprinși de ce veți găsi.

  Ăsta nu e un simplu act de rezistență civică – înepe să miroase a terorism domestic.

 3. Deoarece il cunosc bine pe baiat, pot sa va raspund punctual:
  1. Cu cine ai discutat planul de a incendia sediul PSD?
  Cu nimeni. Baiatul e putin dus de acasa si are tendinta de a exagera cu „nesupunerea civica”

  2. Cine sunt cei mai apropiați co-protestatari de tine?
  Sunt multi protestatari care se manifesta calm si civilizat. El a actionat de capul lui (cam plin de bere la ora aia)

  3. Care este filiera pe care primiți ordinele (sugestiile) pentru acțiunile voastre?
  Exista un pitic mic, negru, cu coarne-copite-coada care apare odata la 2 zile. Mult mai rar vine si un tip in alb cu ceva aripi dar pe ala il ignora pentru ca pare cu capul in nori.

  4. Dacă sunt bani cîștigați altfel decât de la serviciu, sau prin alte mijloace legale, care este sursa acestor bani?
  Prostitutie in general, pentru ca tipul negru (vezi punctul 3) nu vine decat cu ceva bancnote verzi pe care nu le poate folosi la noi…..

  Lasand gluma la o parte, baiatul lucreaza si castiga suficient cat sa-si permita traiul la Cluj. Formele extremiste de manifestare nu sunt ok si din acest punct de vedere e bine ca a intrat Politia pe fir. Dar de aici pana la sustine ca e o miscare organizata – e cale lunga. Numai televiziunile si site-urile afiliate conducerii unui anumit partid pot sustine asta….

LĂSAȚI UN MESAJ