Poliția cere ajutorul clujenilor pentru depistarea celor implicați în scandalul între suporterii U Cluj și CFR Cluj

763

Polițiștii clujeni anunță că efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de tulburare a ordinii și linistii publice în urma evenimentului în care au apărut  altercații produse între suporterii unor echipe de fotbal.

Incidentul a avut loc, în weekend, între fanii echipei Universitatea Cluj-Napoca și cei ai formației CFR Cluj. În momentul în care cei de la CRF Cluj  se distrau, alături de familiile lor, la iarbă-verde, cu ocazia organizării unui campionat de minifotbal pe terenul fostei baze sportive CSM din Gruia, ar fi fost atacați de suporterii U Cluj.
Politia a fost sesizată, dar datorită aglomerației cei în cazuă s-au dispersat și au fost prinși numai trei bărbați care au fost implicați în scandal. De asemenea, au intervenit efective ale Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca și ale Inspectoratului de Jandarmi Județean Cluj.
Politistii au intocmit procese-verbale cu aspectele constatate la fața locului, care au fost înaintate unitații de parchet competente.
În continuare se fac investigații pentru identificarea tuturor persoanelor implicate, în vederea luării măsurilor legale care se impun. Persoanele care pot oferi indicii, date, imagini, înformatii cu privire la persoanele implicate în acest incident, sunt rugate să le trimită pe urmatoarea adresă: clujnapoca•cj.politiaromana.ro

 

LĂSAȚI UN MESAJ