Prelugește-ți vacanța! Egiptul te așteaptă!

423

Iti doresti ca vara sa nu se sfarseasca? Noi am gasit solutia ! Incepand cu 28.09.2017 Egiptul te asteapta !

Plecari saptamanale din Cluj Napoca in lunile septembrie , octombrie si noiembrie !

Tarife super avantajoase incepand de la 397 euro /persoana la ROYAL LAGOONS AQUA PARK RESORT HURGHADA 5 * cu all inclusive .

Hilton Resort 5* incepand de la 481 euro.

Pentru familiile cu copii recomandam hotelul ALBATROS WHITE BEACH RESORT 5 * incepand de la 638 euro.

Toate tarifele includ transport cu avionul Cluj – Hurghada – Cluj , transfer aeroport-hotel-aeroport , taxe de aeroport , masa  all inclusive si asistenta turistica!

Oferim bonus asigurarea medicala si storno de calatorie!

Egiptul reprezinta o destinatie potrivita pentru orice varsta , de la vestitele Piramide, Sfinxul , la orasul-muzeu in aer liber –Luxorul, la cetatea Alexandria , templul Karnak , locuri unde te poti aventura sa  admirii claridi impresionate sa descoperi istoria acestor zone .

egipt 1

Pe langa obectivele turistice mult cunoscute si vizitate de turisti ,Egiptul dispunde de statiunii complexe care imbina atat muntele si marea, activitati pentru a face din vacanta ta o vacanta activa( iubiitorii de sporturi nautice , escalade nocturne) dar si relaxarea ( multitudinea resorturilor cu facilitati precum: all inclusive, plaja cu nisip , zona de aqua park pentru adulti cat si pentru copii, programe de animatie .

egipt

Marea Rosie, este reprezentata prin lantul de corali formati din stute de km, sute de  specii de pesti ce formeaza o viata subacvatica bogata, colorata, combinata cu apa cristalina fac din Egipt una din cele mai cautate destinatii pentru scuba daiving.

egipteditatdoi

Lunile de toamna, iarna conform insturctorilor sunt lunile cand este recomandat sa faceti scuba daiving , sau sa invatat acest sport.

Cu alte cuvinte Egiptul te astepata sa profiti de o vacanta prelungita plina de aventura.

Pentru delaii suplimentare va asteptam cu mare drag pe : office@alisholidays.rowww.alisholidays.ro  sau chiar in biroul nostru : Alis Holidays  din Piata Mihai Viteazu nr 14/20, din Cluj Napoca.