Primarul Comunei Băişoara, Minodora Luca, a decedat

3997

Minodora Luca, primarul comunei Băișoara, a decedat joi seara, la locuința sa. Se pare că aceasta avea probleme de sănătate despre care nu a vorbit niciodată.

În 30 decembrie 2017, Nina Cosciuc, o prietenă din Republica Moldova a primăriței, a postat pe rețeaua de socializare un mesaj prin care a divulgat primele semne despre starea de sănătate a Minodorei Lucan:

Ma rog Dumnezeu sa faca o minune si s-o readuca in rindurile noastre din segmentul intre viata si moarte! Suntem alaturi cu gindul si cu inima la Dumneavoastra, sa va intareasca Domnul, D.Angela, Emma, si pe apropiati, care ii vegheaza somnul. Este obosita!”.

În urmă cu câteva zile, înainte de sărbători, printr-o postare pe Facebook, aceasta și-a exprimat bucuria pentru faptul că s-a reîntâlnit cu fiica sa și cu un unchi, venit și el de departe.

”Bine ați venit in Baisoara: Angela fiica mică din America si Dan verișorul meu bun, din Canada! Ma bucur ca petrec sărbătorile cu oameni dragi! Va doresc o vacanța deosebita!”, a fost mesajul postat de Minodora Luca pe data de 15 decembrie 2017.

În 24 decembrie 2017, în Ajun de Crăciun, care avea să fie ultimul Crăciun pentru ea, primărița a transmis un mesaj băișorenilor:

„Dragii mei băişoreni ,familia mea extinsă şi dragă!
E vremea colindelor , atat de dragă sufletului meu, iar gandul meu se indreaptă spre dumneavoastră! Fiţi binecuvantaţi în aceste zile sfinte iar Dumnezeu să vă dea sănătate, bucurie ,ca să puteţi petrece Craciunul alături de cei dragi! Să vă bucuraţi unii de ceilalţi pentru că asta este tot ceea ce contează, cu adevărat , pe această lume!
Crăciun fericit şi sărbători cu bine tuturor!
Vă îmbrăţişez cu mult drag, pe toţi”.

Mnodora Luca a făcut parte din vechiul PDL, iar după fuziune a candidat sub egida Partidului Naţional Liberal. În 2016 a intrat în cel de-al şaselea mandat ca primar al Comunei Băişoara. Provizoriu atiribuţiile acesteia vor fi preluate de viceprimarul comunei. De-a lungul carierei sale, Minodora Luca a fost apreciată prin diverse distincţii, una dintre ele fiind titulatura de „primar de 5 stele”.

Dumnezeu să o odihnească!

LĂSAȚI UN MESAJ