Prințesa Leia din Starr Wars a murit în urma unui cocktail dinamită de droguri

77

Actriţa americană Carrie Fisher, care a murit în luna decembrie a anului trecut, consumase cocaină, heroină, metadonă şi ecstasy înainte de moarte, potrivit raportului toxicologic dat publicităţii luni, informează Variety.

Medicul legist a consemnat în raportul de autopsie că apneea în somn a fost principala cauză a decesului actriţei, consumul de droguri fiind un factor de risc. Raportul toxicologic mai arată că familia lui Fisher s-a împotrivit unei autopsii complete, iar investigatorii de la biroul de medicină legală au avut acces limitat la teste toxicologice. Concluziile se bazau pe rezultatele toxicologice şi pe o examinare externă a corpului lui Fisher.

Carrie Fisher a murit pe 27 decembrie, la patru zile după ce a intrat în stop cardiac pe când se afla într-un avion care zbura din Londra spre Los Angeles În raportul de autopsie se arată că asistentul lui Fisher se afla în avion cu aceasta. Însoţitorul actriţei a declarat că Fisher era trează şi normală la începutul zborului, dar că a avut „episoade apneice multiple, care erau o obişnuinţă” în timpul zborului. La finalul zborului, aceasta nu s-a mai trezit.

“Luând în considerarea informaţiile toxicologie existente, nu putem stabili canitatea substanţelor multiple care au fost detectate în sângele şi ţesuturile doamnei Fisher”, se arată în raport.

Totodată, documentul mai precizează că este posibil ca Fisher să fi ingerat cocaina cu până la trei zile înainte de zbor. Este posibil ca consumul de heroină să îi fi afectat respiraţia, motiv pentru care actriţa ar fi intrat în stop cardiac.

În afara consumului de droguri ilegale, Fisher mai lua medicamente de tip Prozac, Abilify şi Lamictal. De asemenea, actriţa mai lua şi oxycodonă fără prescripţie medicală.

Raportul toxicologic notează că Fisher suferea şi de tulburare bipolara şi era dependentă de droguri.

Documentul poate fi citit mai jos:

Carrie Fisher Autopsy Report by gmaddaus on Scribd

Fisher este cunoscută pentru rolul său în celebra sagă Războiul Stelelor, unde o joacă pe prinţesa Leia, liderul planetei Alderaan şi agent al forţelor Rebele. Totodată, Carrie Fischer a fost scriitoare şi activistă pentru conştientizarea importanţei bolilor mintale şi pentru drepturile femeilor.

Carrie şi alter-ego-ul său vor putea fi văzute în continuare în viitorul ‘Star Wars: The Last Jedi’, în regia lui Rian Johnson, ce va fi lansat în decembrie 2017, pentru că scenele sale au fost deja finalizate înainte de moartea acesteia.

Carrie Fisher era fiica actriţei Debbie Reynolds şi a cântăreţului Eddie Fisher. Ea a murit la vârsta de 60 de ani, în urma unui atac de cord.

LĂSAȚI UN MESAJ