Prințul Charles a ajuns azi în Cluj Napoca

309

În după amiaza zilei de azi, Universitatea Babeș-Bolyai va decerna Alteței Sale Regale Charles, Prinț de Wales, titlul de Doctor Honoris Causa.

‘Aflat pentru prima oară în vizită la Cluj, moștenitorul Coroanei Regale Britanice va primi titlul onorific în cadrul unei ceremonii restrânse, la care vor avea acces și un număr limitat de jurnaliști’, au anunțat joi reprezentanții UBB.

Ceremonia va avea loc în Aula Magna din clădirea principală a UBB, de pe strada M. Kogălniceanu nr. 1.

Prințul Charles s-a aflat ultima oară în România la sfârșitul lunii martie, pentru o vizită de trei zile, pe parcursul cărora a fost prezent la nu mai puțin de 12 întâlniri și evenimente oficiale.

În prima zi a vizitei, Alteța Sa Regală a depus o coroană de maci la Mormântul Eroului Necunoscut din Parcul Carol I și a fost decorat de președintele Klaus Iohannis cu Ordinul Național „Steaua României” în Grad de Mare Cruce. Joi, 30 martie, Prințul de Wales a vizitat Muzeul Satului ”Dimitrie Gusti”, Parcul Natural Delta Văcărești și Fundația FARA România. În aceeași zi, Prințul Charles a fost primit de premierul Sorin Grindeanu și de Patriarhul Daniel. În cursul serii, Alteța Sa Regală a mers la Palatul Elisabeta și a fost celebrat în cadrul unei recepții la Athenee Palace Hilton.

LĂSAȚI UN MESAJ