Proteste cu mașini pentru starea deplorabilă a drumurilor

51
23572770 - holiday traffic jam

Duminica, pe DN 24D, Câteva zeci de șoferi din județul Galați au protestat cu mașinile, pentru a atrage atenția autorităților asupra stării drumului, cu gropi și denivelări, ei solicitand asfaltarea șoselei naționale, montarea de indicatoare rutiere și înfiintarea unor benzinării.

Șoferii protestatari s-au mobilizat pe Facebook și s-au strâns pe DN 24 D, în zona Pădurii Garboavele, de unde au pornit cu mașinile, cu viteza redusa, până în comuna Valeni.
Cei prezenți la acțiunea de protest s-au plâns de starea drumului, spunănd că din cauza gropilor și denivelarilor iși strică mașinile. Totodată, ei au pus pe geamurile mașinilor afișe cu mesaje precum „Vă rugăm asfaltați drumul” și „Ne-am săturat de gropi și de nepasăre”, potrivit Digi24.

„Am inițiat protestul pe Facebook, exasperați de starea deplorabilă a drumului, pentru că de 25 de ani se fac numai peticiri, dar niciodată nu se asfaltează. Suntem nemulțumiți că nu există servicii pe acest drum, respectiv nu este nicio benzinărie, iar acolo unde s-au mai făcut carpeli calitatea asfaltului este foarte proastă. De pildă, acum două săptămâni s-au acoperit niște gropi, dar asfaltul a sărit”, a afirmat unul din protestatari, Florin Vlad, din comuna gălăteană Cuca.
Acesta a spus ca vor fi inițiate noi proteste până când CNAIR va asfalta drumul.

Protestul nu a fost autorizat, iar un echipaj de Poliție i-a insoțit pe șoferi pe tot trasel, atrăgându-le atenția să nu blocheze drumul.

DN 24 D face legatura între Galați, localitatile Cuca, Văleni și Bârlad.

 

LĂSAȚI UN MESAJ