PSD Cluj cu 100 de membri mai puţin

1041

Noua domnie asupra social-democraţilor clujeni, dictatura lui Horia Nasra are efecte foarte restrânse. Nu spunem noi că Nasra ar fi un lider dur şi impunător ci mai degrabă un dictator la figurine de ceară, dat fiind faptul că toţii pesediştii cu cap l-au abandonat.

Astfel că, daca comparam  cu evenimentele de tipul şcoală politică organizate de Alin Danci şi Dan Morar, la care se adunau peste 100 de membrii PSD, mai ales tineret, la ultima ieşire sub tutela lui Horia Nasra au participat 15 tineri.

Deşi au numit-o şi ei şcoală politică, din cei 15 membrii 5 erau aşa-zişi profesori. Noi îl sfătuim pe Nasra să lipească un pahar gol de peretele dintre sediul PSD şi cel al PNL de pe Eroilor, poate-poate mai prinde un truc de la lidera tineretului liberal clujean, Maria Forna.

2 COMENTARII

  1. Dragi tovarasi eu nu am orgazizat o scoala de vara era un schimb de experienta la una din bazele de antrenament ISIS din Siria. Am mai organizat si o scoala politica in Congo cu domnul Gaston mai demult unde am fost peste 100 de tineri

LĂSAȚI UN MESAJ