Rares Rusu, prima reactie după verdictul final al deputaților / Adrian Gurzău poate fi arestat

2014

Fostul lider al PMP Cluj, Rares Rusu a declarat pentru Gazeta de Cluj ca nu știa despre activitățile de videochat derulate de Cecilia și Adrian Gurzău. Cât despre votul dat de deputați în cazul sau, Adrian Gurzău,  la aceasta  oră a depus o contestație împotriva deciziei de încuvinţare a arestării sale.

„Sper să  își dovedească nevinovăția. Orice om este nevinovat pana la o decizie în instanță. E un moment greu pentru partid. PMP Cluj trebuie să meargă  înainte. Cei de la Parlament au avut mai multe date, dacă au votat  în acest fel. Nu pot sa comentez eu deciziile deputaților. Am văzut articolele din presă referitoare la activitățile de videochat dar nu cunosc nimic despre subiect și vreau sa cred ca nu sunt adevărate”, declară pentru Gazeta de Cluj,  fostul consilier județean și lider al PMP, Rares Rusu.

Reamintim că  Mircea Dolha, membru al Comisiei de numărare a voturilor, a declarat că au fost prezenți în plen 238 de deputați și toți și-au exprimat votul. Dintre aceștia, 124 au votat pentru încuviințarea arestării preventive și 114 împotrivă.

 

Votul a fost secret cu bile.

 

Anterior, plenul Camerei Deputaților decisese că Adrian Gurzău nu poate fi reținut.

 

Luni, Comisia juridică a Camerei Deputaților a aprobat cererea ministrului Justiției de încuviințare a reținerii și arestării preventive a deputatului Adrian Gurzău, acuzat de trafic de influență, în dosarul Carpatica Asig.

 

 

1 COMENTARIU

  1. Ce se naste din militian tot militian ramane… „sper sa-si dovedeaca nevinovatia”… las-ooooo-n p..usca mea! Baaaa, sarcina „dovedirii vinovatiei este a instantei de judecata”. Punct. Viceversa nu se eczista la Codul de Bune Maniere! Pana atunci, Gurzau manca-i-as pipota, e nevinovat. Un pic priponit, dar nici usturoi n-o mancat si nici nu pute( de prost ce este el, pe persoana fizica!)! Mai abtine-ti-va daca altceva inteligent nu sunteti in stare sa debitati. Tacerea e de aur…

LĂSAȚI UN MESAJ