În România s-au dat într-un an de 16 ori mai multe mandate decât FBI

136

Europarlamentarul ALDE Mircea Diaconu a susţinut, în plenul Parlamentului European, că statul de drept are probleme în România, menţionând că în ţara noastră au fost date într-un an de 16 ori mai multe mandate pe siguranţa naţională decât de către FBI.

„Şi eu sunt îngrijorat de statul de drept din România, cred că are probleme. România a devenit statul cu cele mai multe condamnări CEDO pentru abuzuri contra cetăţenilor ei şi nimeni nu răspunde. Statul de drept are probleme, da. În România au fost date într-un an de 16 ori mai multe mandate pe siguranţa naţională decât a dat FBI. S-au emis mandate, au fost ascultaţi mii de cetăţeni pe motive de siguranţă naţională, ca să zic mai simplu terorism. Într-o ţară în care nu există niciun terorist şi niciun act de terorism. La alegeri au apărut o mie de „terorişti”. Statul de drept are probleme în România. Parlamentul trebuie să repare aceste probleme şi nu trebuie să ceară părerea nimănui. Vreau independenţa justiţiei, dar mai ales a României”, a declarat Mircea Diaconu, la dezbaterea din Parlamentul European pe tema sistemului judiciar din România, potrivit flux24.ro.

1 COMENTARIU

  1. Ăsta e statul paralel, la lucru. Densitatea mare a securiștilor și a altor labe triste care trag cu urechea, este sufocantă pentru libertatea cetățenilor.
    Singurul lucru pe care îl realizează, este perpetuarea lor la ciolan și prevenirea coagulărrii unei adevărate forțe care să ajungă la putere, una ne-nteresată de altceva, decât de binele țării și a cetățenilor ei.

    De fapt, ăștia sunt slugile multinaționalelor, care îi lasă să fure fără opreliști, câtă vreme acelea scot din țară grosul.

LĂSAȚI UN MESAJ