Sala Polivalentă s-a extins. Află care a fost valoarea lucrărilor

144

Înaintea debutului grupei C a Campionatului European de Baschet care începe zilele acestea la Cluj, sala Polivalentă din Cluj a fost extinsă cu peste 2000 de locuri, ajungând la o capacitate de 9300.

Primarul Emil Boc a declarat, marți, într-o conferință de presă, că în urma lucrărilor de modernizare, Cluj-Napoca are cea mai moderna sala polivalenta din România, aceasta fiind și una dintre cele mai frumoase din Europa.

Primarul orașului Cluj-Napoca a declarat: „Capacitatea Sălii Polivalente Cluj-Napoca a fost extinsă în urma unor lucrări de modernizare cu 2.000 de locuri, ajungând la 9.300, pentru meciurile unei grupe a Campionatului European de Baschet – EuroBasket 2017 – care începe vineri. Valoarea lucrărilor a fost de peste 16 milioane de lei, acestea fiind derulate în ultimele 7 luni. Pe lângă suplimentarea numărului de locuri, s-a amplasat un ecran pentru transmiterea în fața sălii a jocurilor care se desfășoară în interior, s-a montat un inel perimetral de panouri LED la etajul 2 al sălii, s-au modernizat vestiarele și sălile de fitness, este saună la fiecare vestiar, s-a modernizat cubul video din interior. Astăzi, în urma acestor lucrări, Cluj-Napoca are cea mai modernă sală polivalentă din România, aceasta fiind și una dintre cele mai frumoase din Europa. Totul este ca la carte, sala fiind pregatită pentru un spectacol total”.

În perioada 1-7 septembrie în Sala Polivalentă din Cluj-Napoca se va desfășura Campionatul European de Baschet al grupei C, urmând ca aici să joace echipele naționale ale României, Spaniei, Croației, Cehiei, Ungariei și Muntenegrului.

Alte grupe se desfasoara la Helsinki, Tel Aviv și Istanbul, finala urmând să se dispute în 17 septembrie la Istanbul.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ