Salvarea CFR. Iuliu Mureșan: Până în mai 2017, ieșim din insolvență!

1002
Foto: Iuliu Mureșan

În ciuda problemelor pe care le au cu legea, Iuliu Mureșan și Arpad Paskany par să scape de câteva dintre acuzațiile anchetatorilor.

Mai mult, într-un material apărut pe MonitorulCj.ro se arată că CFR a avansat în discuţiile cu investitori interesaţi de echipă şi sunt şanse mari ca formaţia vişinie să iasă din insolvenţă până la finalul campionatului. Toate aceste afirmații au fost susținute de preşedintele clubului, Iuliu Mureşan. Miza este una uriaşă, conform şefului din Gruia: limitarea restricţiei de a evolua în cupele europene la un singur an, în loc de doi.

Clubul de fotbal se află de câteva luni în discuţii cu investitori interesaţi de preluarea echipei şi există speranţe mari ca până în mai 2017, când se încheie sezonul Ligii 1, formaţia clujeană să iasă din insolvenţă, a declarat pentru Monitorul de Cluj, Iuliu Mureşan: “Discuţiile au avansat, am vorbit cu mai mulţi investitori, există o pistă conturată. Viitorii investitori ar urma să preia pachetul majoritar de acţiuni iar cu aportul lor de capital ar urma să ieşim din insolvenţă. Scopul nostru este să reuşim acest lucru până în 25 mai, când se încheie campionatul, pentru că astfel vom mai avea restricţie a nu juca în cupele europene doar un an.

Dacă vom ieşi după încheierea campionatului, vom sta doi ani”, a explicat Mureşan. Conform lui, dacă iese din insolvenţă şi va ocupa un loc de cupe europene, clubul se va adresa UEFA şi FRF în speranţa că restricţia de a evolua în Europa îi va fi ridicată încă din acest an, mai arată sursa menționată. Sezonul 2016-2017 al Ligii 1 se încheie pe 13 mai 2017 pentru echipele din play-off. Finala Cupei, CFR-ul fiind deţinătoarea trofeului, este programată în schimb pe 27 mai.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ