Șantiere închise și amenzi în mai multe zone din Cluj-Napoca

239

Echipe de control din cadrul Primăriei Cluj-Napoca au făcut verificări la peste 100 de șantiere din municipiu. Au fost descoperite numeroase nereguli, unele care au dus chiar la oprirea lucrărilor.

Pe parcursul săptămânii trecute (6-12 noiembrie 2017) au fost efectuate verificări privind respectarea disciplinei în construcții și a normelor legale privind protecția mediului pe 105 șantiere în zonele Borhanci și Sopor.

„Cu această ocazie, au fost aplicate 37 de sanțiuni contravenționale, în valoare de 21.500 lei, în conformitate cu HCL 191/2009 și Legea nr. 211/2011, din cauza lipsei curățeniei în șantiere, lipsa împrejmuirii și a panourilor de identificare, distrugerea trotuarului, respectiv  lipsa plaselor de protecție. De asemenea, ca și măsură complementară, în 4 situații au fost oprite lucrările pentru lipsa rampei de spălare a autovehiculelor”, au declarat reprezentanții Biroului Mass-Media din cadrul Primăriei Cluj-Napoca.

În această săptămână, polițiștii locali au extins verificările și în alte zone din municipiu.

1 COMENTARIU

  1. :)))))) 21 500 lei, oauuuuuuuu, ce i-ati palit pe constructoriiii, mama nu mai au fonduri! Bai retarzilor din primarie, astia fac mai mult profit dintr-o grasoniera (pardon, mai nou, apartament cu o camera).

LĂSAȚI UN MESAJ