Se asfaltează drumul dintre Tritenii de Jos și limita cu județul Mureș

81

Potrivit unui anunț făcut de administrația județeană au început lucrările de asfaltare a drumului județean DJ 151C Tritenii de Jos – limita cu județul Mureș.

Asfaltarea acestui drum județean ce asigură legătura între cel mai important oraș din zonă, Câmpia Turzii, și județul Mureș, are o importanță deosebită întrucât va contribui esențial la impulsionarea dezvoltării economico-sociale a acestei părți a județului” a declarat Președintele Consiliului Județean Cluj, Alin Tișe

Lucrările vizează, într-o primă etapă, asfaltarea unui sector de 2,5 kilometri din cei 10,2 kilometri ai drumului județean 151 C, tronson care începe de la kilometrul 12+500 – limita cu  județul Mureș și ajunge până la kilometrul 22+700 – Tritenii de Jos.

Pentru a se ajunge în această etapă, executantul lucrărilor, S.C. Construct Perom SRL a executat o serie de lucrări pregătitoare care au constat în lărgirea căii de rulare până la un ecart de 6 metri, așternerea fundației de piatră spartă prin cilindrare, săpături de șanțuri, acostamente, etc.

LĂSAȚI UN MESAJ