Se cere demisia președintelui CJ Cluj Alin Tișe

206

PSD Cluj cere demisia președintelului Consiliului Județean Alin Tișe după ce deșeurile de la rampa de gunoi de la Pata Rât au luat-o la vale, blocând albia pârâului Zăpodie.

”Alunecarea deşeurilor în albia râului Zăpodie și ascunderea acestui început de dezastru ecologic care poate afecta grav pânza freatică a Clujului este ultimul episod din seria de nereușite administrative ale Consiliului Județean Cluj sub conducerea dlui Alin Tișe.

În ultimul an Alin Tișe a contabilizat zero realizări ale instituției pe care o conduce, realizări promise în campania electorală. O administrație județeană nu se poate conduce prin telecomandă, ci prin implicare administrativă, intelectuală și prin deplasări în teren, caracteristici care lipsesc cât se poate de evident în acest moment.

Orice demnitate publică este vremelnică domnule Alin Tișe! Aveți demnitatea morală și onoarea să demisionați din fruntea Consiliului Județean Cluj. Ați compromis fără urmă de întoarcere imaginea instituției, cazul grav al ascunderii  alunecării deșeurilor fiind completat de incapacitatea de a finaliza Centrul de Management Integrat al Deşeurilor (CMID), respectiv problema reciclării şi depozitării deşeurilor din județul Cluj” a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

LĂSAȚI UN MESAJ