Sebastian Ghiță: Laura Codruța Kovesi a venit la mine acasă

177

Fugarul Sebastian Ghiță a intervenit telefonic duminică seară la Antena 3, după ce postul a prezentat noi înregistrări cu procurorul „Portocală”, relatând că șefa DNA Laura Codruța Kovesi a fost la el acasă, la Ploiești, ceea ce ar demonstra relația apropiată pe care a avut-o cu aceasta.

„Până în 2014 aveam relaţii normale. Kovesi părea sănătoasă la cap la momentele alea. Mă întâlneam cu dânsa în nenumărate locuri, mă consideram apropiat. Sunt dezamăgit de naiv şi tăntălău ce am fost eu. Când am văzut cum această fiinţă se transformă, am ţipat, am strigat. Nu mi-a dat prin cap să o înregistrez. M-am întâlnit cu ea peste tot. A venit la mine acasă, la Ploieşti, în casa mea. Era nu mai știu ce, o onomastică de asta, o zi, un eveniment privat. Au mai fost si alte persoane atunci. Apoi în vie, au văzut-o lăutarii, chelnerii. Sunt indignat că un om creditat cu atâta încredere a compromis o instituție”, a susţinut Sebastian Ghiţă la Antena 3.

Ghiță a precizat că nu-și mai amintește anul în care a fost prezentă Laura Codruța Kovesi la el acasă și că se va gândi cum poate dovedi relaţia sa cu aceasta.

„Îmi pare rău că nu pot să satisfac dorinţa multor oameni, dar nu înregistrez lumea când vine la mine acasă. Nu mi-a dat prin cap să o înregistrez pe Kovesi când a fost la mine. Nu ştiu, o să îmi storc mintea să văd cum pot să vă conving de relaţia mea cu Kovesi”, a mai spus fostul deputat.

 

LĂSAȚI UN MESAJ