Nu pot pune mâna pe Sebastian Ghiță, pun interdicții pe firmele sale

235

Tribunalul Prahova a prelungit, joi, cu încă 60 de zile, măsura interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA şi Teamnet International SA, controlate de fostul deputat Sebastian Ghiţă.

Potrivit Agerpres, judecătorii de la Tribunalul Prahova au admis propunerea procurorilor DNA Ploieşti şi au dispus prelungirea interdicţiei iniţierii procedurii de dizolvare sau lichidare a firmelor Asesoft International SA şi Teamnet International SA, pentru o durată de 60 de zile, începând cu data de 5 august, până la 3 octombrie.

Pe de altă parte, Tribunalul Prahova a admis cererea de sesizare a Curţii Constituţionale formulată de reprezentanţii Teamnet International, în vederea soluţionării excepţiei de neconstituţionalitate a dispoziţiilor art.493 şi art.493 alin.4 Cod de procedură penală.

Decizia nu este definitivă şi poate fi contestată.

Pe 29 martie, DNA Ploieşti a pus sub acuzare cele două societăţi pentru săvârşirea infracţiunilor de complicitate la trafic de influenţă în formă continuată şi spălare a banilor în formă continuată.

LĂSAȚI UN MESAJ