Sfârșit tragic tânăr în vârstă de 27 de ani din Muncel VIDEO

939
Sursa FOTO Dejeanul.ro

Update: Între timp, tânărul a fost identificat. Este vorba de un tanar fotbalist in varsta de 27 de ani din Muncel: Sorin Mureșan. 

Pasionat de fotbal inca de mic, Sorin Muresan a mers aseara pe terenul de fotbal din Catcau, unde prietenii lui s-au intalnit pentru a disputa un meci. Intreaga partida a stat pe marginea terenului, iar mai apoi a plecat cu masina spre un bar din localitatea Capalna. Iesit din Catcau, exact inainte de a intra in judetul Salaj, masina acestuia a parasit partea carosabila prin partea stanga a directiei de mers, s-a izbit de un mal de pamant dupa care s-a rostogolit de mai multe ori, maturand toti arbustii de pe marginea soselei. Pentru ca nu purta centura de siguranta, acesta a fost proiectat prin luneta in afara autoturismului cativa metri, iar la impactul puternic cu asfaltul a decedat pe loc. Martorii spun ca inainte de a pierde controlul asupra autoturismului, soferul s-a angajat intr-o depasire, dar din cauza vitezei nu a mai reusit sa revina pe banda sa de mers si a parasit soseaua. In mod ironic, in masina pe care a vrut sa o depaseasca se aflau prietenii lui pe care  cu doar cateva minute inainte ii urmarise jucand fotbal la Catcau. Cei care au asistat la meci spun ca tanarul ar fi consumat cateva beri pe marginea terenului, dupa care a pornit la drum, potrivit celor de la dejeanul.ro.

 

 Mașina pe care o conducea s-a rostogolit de mai multe ori în afara șoselei, la ieșire din Câțcău, iar el a fost proiectat din autovehiculul făcut praf.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 23:15, pe DN1C, la ieșire din localitatea Câțcău, în apropiere de limita cu județul Sălaj, arată cei de la Dej24.ro. Se pare că tânărul a participat în această seară la un meci de fotbal pe sintetic, în Câțcău, alături de câțiva prieteni, și se îndrepta spre un bar aflat în apropiere.


La ieșire din localitate, în timp ce ar fi efectuat o depășire, tânărul de 27 de ani a apăsat prea tare pedala de accelerație, a pierdut controlul mașinii și s-a rostogolit de mai multe ori în afara șoselei, pe partea stângă, distrugând mai mulți arbuști de pe marginea drumului. Martorii teribilului accident au sunat la 112 pentru a cere ajutor.

Conducătorul auto, care nu purta centura de siguranță, a fost proiectat din autovehicul la o distanță de aproximativ 15 metri și nu a avut nicio șansă, în timp ce mașina s-a oprit la mai bine de 50 de metri de locul în care a părăsit decorul. Medicii, polițiștii și pompierii din Dej, deplasați de urgență la fața locului, l-au găsit întins pe șosea, cu capul sub el, având leziuni incompatibile cu viața. Din păcate, nu s-a mai putut face nimic pentru salvarea lui, iar medicii de pe ambulanță au constatat decesul.

Trupul neînsuflețit a fost transportat la morgă pentru efectuarea necropsiei. Medicii legiști urmează să stabilească dacă acesta a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan.

Vezi mai multe pe Dej24.ro

Polițiștii vor reface firul tragediei pentru a vedea ce s-a întâmplat cu exactitate pe DN1C, la ieșire din Câțcău.

LĂSAȚI UN MESAJ