Și-a făcut selfie în cabina unui avion pe aeroportul Cluj Napoca și a luat 6 luni de pușcărie

738

Tânărul care și-a făcut selfie în cabina unui avion staționat pe pista aeroportului Cluj Napoca a fost condamnat de magistrații clujeni la 6 luni de închisoare cu executare, după ce în prima instanță el fusese achitat.

Inițial, dosarul lui  Costin Gabriel Claudiu a fost judecat la Judecătoria cluj Napoca unde a fost achitat pentru infracțiunile de trecere frauduloasă a frontierei de stat şi de distrugere, dar la Curtea de Apel Cluj, costin a fost condamnat.

Condamnare după achitare. Admite apelurile declarate de Parchetul de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca şi de inculpatul C.C.G., împotriva sentinţei penale pronunţată de Judecătoria Cluj-Napoca, pe care o desfiinţează în parte, sub aspectul soluţiei de achitare dispusă în privinţa infracţiunii de tentativă la trecerea frauduloasă a frontierei de stat şi rejudecând în aceste limite: Condamnă inculpatul C.C.G. la o pedeapsă de 6 luni închisoare, pentru săvârşirea tentativei la infracţiunea de trecerea frauduloasă a frontierei de stat. Menţine pedeapsa de 2 luni închisoare aplicată inculpatului C.C.G. pentru săvârşirea infracţiunii de distrugere. Înlătură pedeapsa complementară şi pedeapsa accesorie aplicată de instanţa de fond inculpatului. Constată că infracţiunile au fost comise în forma concursului real de infracţiuni şi contopeşte pedepsele în pedeapsa cea mai grea de 6 luni închisoare, la care adaugă sporul de o treime din pedeapsa de 2 luni închisoare, respectiv 20 zile închisoare, rezultând pedeapsa de 6 luni şi 20 zile închisoare. Menţine dispoziţiile referitoare la suspendarea sub supraveghere a executării pedepsei şi restul menţiunilor aferente acestei instituţii. Menţine în rest dispoziţiile sentinţei penale apelate în măsura în care nu contravin prezentei decizii. Cheltuielile judiciare avansate de stat în prezenta procedură rămân în sarcina acestuia. Definitivă. Pronunţată în şedinţa publică din 16 noiembrie 2017.”, arată soluția pe scurt a Curții de Apel Cluj.

În  27 ianuarie 2015, tânărul a evitat securitatea aeroportului, a intrat în cabina de pilotaj a unui avion unde și-a făcut câteva fotografii. Angajații aeroportului și-au dat seama că este cineva în cabina avionului după luminile blițului și au anunțat poliția.

 

LĂSAȚI UN MESAJ