Șoferul unui microbuz școlar, prins beat la volan

88

În urma unor controale, polițiștii clujeni au prins, în noaptea de luni spre marți, mai mulți șoferi nedisciplinați. În urma acţiunii, au fost aplicate 19 amenzi, în valoare de peste 48.500 de lei.

La data de 4 decembrie a.c., în intervalul orar 6:00 -10:00, poliţiştii de la Rutieră au făcut mai multe controale în tot județul.

În urma acestor verificări, poliţiştii din cadrul Poliţiei municipiului Dej – Formaţiunea Rutieră au depistat un conducător auto care conducea un microbuz şcolar, deşi se afla sub influenţa alcoolului. Cel în cauză avea o îmbibaţie alcoolică de 0,29 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani, din Dej, a fost sancţionat contravenţional, ca măsură complementară fiind dispusă reținerea permisului de conducere, în vederea suspendării exercitării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru 90 de zile.

Totodată, poliţiştii Serviciului Rutier au depistat şi sancţionat un conducător auto care efectua transport de persoane prin servicii regulate de transport călători, pe ruta Huedin – Cluj-Napoca, și care nu a respectat capacitatea de transport.

Astfel de acţiuni vor continua în perioada următoare.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ